Fri frakt för alla kundklubbsmedlemmar | Bli medlem längst ner på sidan
Resurs 1

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

  • Hem
  • Jobba hos oss

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Newhouse är ett modevarumärke i premiumklassen som har en lång historia inom textil. Bolaget ingår i en koncern vars historia sträcker sig över 70 år bakåt i tiden. År 2015 tog den tredje generationen Häller över bolaget. Koncernen har ca 50 anställda. Vi håller till i de anrika TEKO-kvarteren på Bryggaregatan i Borås. På kontoret har vi modellavdelning med sysal, säljorganisation, lager, ekonomi och administration. Vi har ett eget designteam och provsömmerska. Vi köper in tyger från de bästa tygproducenterna i Europa och producerar på utvalda fabriker där våra plagg har tillverkats i många år, under vårt överinseende. Vi är stolta över vår produktion och att jobba med fina material samt tillbehör som gör att plaggen andas kvalitet när de till slut når våra butiker och våra kunder i Norden.


Vikarie till kundtjänst och lager

Din profil och om tjänsten

Vi söker personal till två föräldravikariat till vår kundtjänst och lageravdelning. Båda tjänster är heltid under ca 1,5 års tid.

Som medarbetare i kundtjänst och lagerteamet jobbar du främst med plock och pack, in- och utleverans, hantering av returer och att ta hand om våra kunder. Du kommer ha ansvar för vår kundtjänst, där vi tar emot ärenden både över mail och telefon. Arbetsuppgifterna inkluderar även att administrera beställningar, packa dessa i paket, boka frakt, sortera upp produkter på hyllorna, hantera returer i diverse system samt allmänna lagersysslor.

Vi söker dig som har tidigare har erfarenhet av kundservice och lagerarbete. Då tjänsten innebär ansvar över vår kundtjänst, ser vi gärna att du är flexibel, serviceminded samt har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi tror att du gillar att jobba i högt tempo, men behåller ett metodiskt lugn när du jobbar. Du ska vara noggrann och vara van vid att arbeta i flera system samtidigt. Jobbet är stundtals fysiskt krävande. Vi ser att du som söker är en prestigelös teamspelare men som samtidigt gillar att ta eget ansvar och driva frågor självständigt. Du tar tag i saker och gör ditt yttersta för att optimera kundupplevelsen med fokus på kvalité och försäljning.

Båda tjänsterna är vikariat under ca 1,5 år. Placering i centrala Borås. Tillträde enligt överenskommelse mellan oktober och november 2022. Vi tillämpar ett löpande urval.

Låter detta spännande? Skicka din ansökan till career@newhouse.se, hit kan du även vända dig med frågor.


Vi ser fram emot din ansökan!

Newhouse


GÅ MED I NEWHOUSE KUNDKLUBB

Bli medlem idag och ta del av förmånliga erbjudanden!

LÄS MER

Följ oss

Copyright © 2021 Newhouse. Alla rättigheter reserverade.