Fri frakt för alla kundklubbsmedlemmar | Ansök längst ner på sidan
Resurs 1

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

  • Hem
  • Jobba hos oss

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Newhouse är ett svenskt livsstilsvarumärke som designar, producerar och säljer modekläder för kvinnor. Varumärket präglas av hög status och kollektionerna är tidsenliga men samtidigt tidlösa. Newhouse vänder sig till den modemedvetna kvinnan som värdesätter kvalité och design. Det är en självklarhet på Newhouse att erbjuda kunden en totalupplevelse gällande kollektioner, kunnighet och hög servicegrad.


Butikschef till Växjö

Din profil och om tjänsten

Vi söker dig som älskar att sälja.

Du har en stor känsla för service och gör allt för att skapa lönsamma affärer och nöjda kunder tillsammans med dina medarbetare. Du har ett brinnande intresse för mode.

Du kommer att ansvara för butikens dagliga drift vilket innefattar personal och resultatansvar samt ha en kreativ blick för att utveckla försäljningsmöjligheter. Du har en stark kommersiell känsla med målsättning att kunden ska mötas av en spännande och inbjudande butik. Du ska arbeta aktivt för merförsäljning, ha en god produktkunskap och en strävan att överträffa förväntningar. Ditt försäljningsansvar leder du ute på butiksgolvet, snarare än bakom skrivbordet.

Du är entusiastisk, positiv och trygg i din ledarroll, vilket kommer att resultera i ett bra teamwork och utveckling med dina medarbetare. Som person har du en stark drivkraft och sätter tydliga mål för din butik och dina medarbetare.

Du har dokumenterad erfarenhet som säljare eller butikschef från modebranschen och söker nya utmaningar. Som person är du öppen och har lätt att skapa relationer och förtroende hos andra människor. Du ser det som en självklarhet att den personliga kontakten med kunden kommer i första hand och du har som målsättning att varje kund skall lämna butiken med ett leende.

Tjänsten är en tills vidare anställning med start enligt överenskommelse. Lön efter kollektivavtal.

Om företaget

Newhouse är ett modevarumärke i premiumklassen som har en lång historia inom textil. Bolaget ingår i en koncern vars historia sträcker sig 70 år bakåt i tiden. År 2015 tog den tredje generationen i familjen Häller över bolaget. Koncernen har ca 50 anställda. Varumärket representeras genom tolv egna butiker, e-handel och återförsäljare.

Huvudkontoret håller till i de anrika TEKO-kvarteren på Bryggaregatan i Borås. På kontoret har vi modellavdelning med sysal, säljorganisation, lager, ekonomi och administration.

Vi har ett eget designteam och provsömmerska. Vi köper in tyger från de bästa tygproducenterna i Europa och producerar på utvalda fabriker där våra plagg har tillverkats i många år, under vårt överinseende. Vi är stolta över vår produktion och att jobba med fina material samt tillbehör som gör att plaggen andas kvalitet när de till slut når våra butiker och våra kunder i Norden.

Vi ser fram emot din ansökan!
Sista ansökningsdag är 2021-06-30.

Maila din ansökan och CV till career@newhouse.se.
Märk den med: Butikschef Växjö.

Väl mött,

Newhouse


Group 7.11Created using Figma

Följ oss

Copyright © 2021 Newhouse. Alla rättigheter reserverade.

Powered by Jetshop