Fri frakt för alla kundklubbsmedlemmar | Ansök längst ner på sidan
Resurs 1

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

  • Hem
  • Jobba hos oss

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Newhouse är ett svenskt livsstilsvarumärke som designar, producerar och säljer mode för kvinnor. Med hjärtat i svensk textilhistoria skapar Newhouse fyra kollektioner per år. Stilbildningen är klassisk och feminin med stort fokus på kvalitet och design. Det är en självklarhet för Newhouse att erbjuda kunden en totalupplevelse gällande kollektioner, kunnighet och hög servicegrad.

Vi möter kunden genom våra återförsäljare som främst finns i Sverige, Norge och Finland. Vi har även 12 egna butiker i Sverige, varav en butik är vår expansiva e-handel. Bolaget grundades år 1986 med huvudkontor i Borås. Vi har runt 50 anställda och omsätter ca 55 MSEK.

Vi brinner för vad vi gör och tror på kraften som skapas genom god gemenskap och sammanhållning. Vi söker en Account Manager som vill ta Newhouse till nästa nivå. Vill du bli en av oss?


Account Manager

Din profil och om tjänsten

Vi söker dig som älskar mode, försäljning och mötet med människor. Vill du dessutom arbeta i ett personligt, ambitiöst och varmt företag? Kanske är du då den Account Manager Newhouse söker?

Du ansvarar för budgetering och försäljning av våra fyra kollektioner i Sverige, samt försäljningsanalys och utveckling av befintlig kundportfölj. Du reser också ut till våra kunder och mellan införsäljningarna arbetar du med merförsäljning i säsong, event och merchandising hos kunderna. Du arbetar aktivt med uppsökande av nya potentiella kunder. Du kommer även vara bolagets kontakt gentemot mediakontakter och stylister. Tjänsten utgår vårt kontor i Borås eller från Stockholm.

Hos oss på Newhouse får du möjligheten att arbeta med ett välkänt och spännande svenskt varumärke. Vi är ett privatägt familjeföretag som idag drivs av tredje generationen. Du blir en del av Newhousefamiljen och får arbeta med ett drivet team och härliga kollegor. Vi är i en spännande fas där du blir en nyckelperson med stort eget ansvar.

Du erbjuds konkurrensmässiga villkor och tjänsten är en heltidstjänst. Vi är kollektivavtalsanslutna. Du kommer självklart få en ordentlig introduktion i rollen, företaget, vår historia och vad vi står för.

Vi söker en kollega som är engagerad och driven. Naturligtvis älskar du försäljning och möten med människor. Du är förtroendeingivande, pålitlig och har en god förmåga att bygga relationer. I din roll hos oss ser vi att du är affärsmässig, lösningsorienterad och proaktiv. Som person är du också målinriktad och lyhörd.

Du har dokumenterad erfarenhet och resultat från liknande tjänster i branschen. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom marknad, försäljning eller textil. Du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift samt Office 365. Du har B-körkort och utgår från Borås eller Stockholm.

Låter detta spännande? Skicka din ansökan till career@newhouse.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 december.
Vi ser fram emot din ansökan!

Newhouse


GÅ MED I NEWHOUSE KUNDKLUBB

Bli medlem idag och ta del av förmånliga erbjudanden!

LÄS MER

Följ oss

Copyright © 2021 Newhouse. Alla rättigheter reserverade.

Powered by Jetshop