Fri frakt för alla kundklubbsmedlemmar | Ansök längst ner på sidan
Resurs 1

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

  • Hem
  • Jobba hos oss

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Newhouse är ett modevarumärke i premiumklassen som har en lång historia inom textil. Bolaget ingår i en koncern vars historia sträcker sig 70 år bakåt i tiden. År 2015 tog den tredje generationen i familjen Häller över bolaget. Koncernen har ca 50 anställda. Varumärket representeras genom elva egna butiker, e-handel och återförsäljare.

Huvudkontoret håller till i de anrika TEKO-kvarteren på Bryggaregatan i Borås. På kontoret har vi modellavdelning med sysal, säljorganisation, lager, ekonomi och administration.

Vi har ett eget designteam och provsömmerska. Vi köper in tyger från de bästa tygproducenterna i Europa och producerar på utvalda fabriker där våra plagg har tillverkats i många år, under vårt överinseende. Vi är stolta över vår produktion och att jobba med fina material samt tillbehör som gör att plaggen andas kvalitet när de till slut når våra butiker och våra kunder i Norden.


Butikssäljare till sommarvikariat

Din profil och om tjänsten

Vi söker sommarvikarier i Stockholm, Linköping, Jönköping, Helsingborg och Lund.

Vi söker dig som älskar att sälja. Du har en stor känsla för service och gör allt för lönsamma affärer och nöjda kunder. Du har en stark kommersiell känsla med målsättning att kunden ska mötas av en spännande och inbjudande butik. Du ska arbeta aktivt för merförsäljning, ha en god produktkunskap och en strävan att överträffa förväntningar. Du har ett brinnande intresse för mode.

Du är entusiastisk, positiv och trygg i din roll som säljare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som säljare från modebranschen. Som person är du öppen och har lätt att skapa relationer och förtroende hos andra människor. Du ser det som en självklarhet att den personliga kontakten med kunden kommer i första hand och du har som målsättning att varje kund skall lämna butiken med ett leende.

Låter detta spännande? Skicka din ansökan till den Newhousebutik du är intresserad av att arbeta i och få information om tidsperiod och tjänstgöringsgrad. Stockholm NK - nks@newhouse.se, Stockholm Fältöversten - faltoversten@newhouse.se, Linköping - linkoping@newhouse.se, Jönköping - jonkoping@newhouse.se, Helsingborg - helsingborg@newhouse.se, Lund - fiskaregatan@newhouse.se. Sista ansökningsdag är 2022-03-31.

Vi ser fram emot din ansökan!

Newhouse


GÅ MED I NEWHOUSE KUNDKLUBB

Bli medlem idag och ta del av förmånliga erbjudanden!

LÄS MER

Följ oss

Copyright © 2021 Newhouse. Alla rättigheter reserverade.

Powered by Jetshop