Betala enkelt med Klarna | Hämta i butik 0 kr

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Newhouse är ett modevarumärke i premiumklassen som har en lång historia inom textil. Bolaget ingår i en koncern vars historia sträcker sig över 70 år bakåt i tiden. År 2015 tog den tredje generationen Häller över bolaget. Koncernen har ca 50 anställda. Varumärket representeras genom tolv egna butiker, e-handel och återförsäljare.

Vi håller till i de anrika TEKO-kvarteren på Bryggaregatan i Borås. På kontoret har vi modellavdelning med sysal, säljorganisation, lager, ekonomi och administration. Vi har ett eget designteam och provsömmerska. Vi köper in tyger från de bästa tygproducenterna i Europa och producerar på utvalda fabriker där våra plagg har tillverkats i många år, under vårt överinseende. Vi är stolta över vår produktion och att jobba med fina material samt tillbehör som gör att plaggen andas kvalitet när de till slut når våra butiker och våra kunder i Norden.


Vi söker säljare till vår sommarbutik i Visby.

Din profil och om tjänsten

Vi söker dig som älskar service och gör det lilla extra för att få nöjda kunder tillsammans med dina kollegor.

Du har en stark kommersiell känsla med målsättning att kunden ska mötas av en spännande och inbjudande butik. Du ska arbeta aktivt för merförsäljning, ha en god produktkunskap och en strävan att överträffa förväntningar. Du har ett brinnande intresse för mode. Du är entusiastisk, positiv och trygg i din roll som säljare.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet som säljare från modebranschen, eller inom annat serviceyrke. Som person är du öppen och har lätt att skapa relationer och förtroende hos andra människor. Du ser det som en självklarhet att den personliga kontakten med kunden kommer i första hand och du har som målsättning att varje kund skall lämna butiken med ett leende.

Butiken är en sommarbutik, öppen under framförallt juni till augusti. Det rör sig om tre tjänster om cirka 20 timmar i veckan var, men mertid kan förekomma under perioder.

Lön efter kollektivavtal. Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan. Sista ansökningsdag är 2023-05-29.

Låter detta spännande? Skicka din ansökan och CV till caroline.ekholm@newhouse.se.


Vi ser fram emot din ansökan!

Newhouse


GÅ MED I NEWHOUSE KUNDKLUBB

Bli medlem idag och ta del av förmånliga erbjudanden!

LÄS MER
Copyright © 2021 Newhouse. Alla rättigheter reserverade.