Betala enkelt med Klarna | Hämta i butik 0 kr

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

Kappor

På Newhouse har vi ett stort utbud av kappor för dam i olika modeller, färger och material för dig att välja bland. Köp en tunn kappa i lätt bomullstwill till våren, snygg och praktisk i alla väder. Till hösten och vintern är våra klassiska kappor i ullflausch det bästa valet. De finns i flera smickrande modeller, figursydda, med huva eller mer klassiskt skräddad. Oavsett vilken kappa du väljer och till vilken årstid, så kommer du att få ett snyggt och användbart ytterplagg som passar alla olika tillfällen. Se vårt utbud av kappor och hitta den som passar dig bäst.

Klassiska ullkappor

Newhouse klassiska ullkappor är älskade av våra kunder. De är skräddade i en ull-och kashmirblandning ifrån Italien och passformen är framtagen i Newhouse sömnadsateljé i Borås. Detta är kappor med perfekt passform, smickrande för alla kroppar. Är du ute efter en snygg höstkappa eller vinterkappa är en kappa i ull en bra investering som håller länge. Är det riktigt kallt kan man bära en lättviktsjacka inunder kappan för ytterligare värme. Hos oss hittar du höst-och vinterkappor i ull i svart, marinblå och beige toner. Klassiska färger på ett klassiskt plagg.

Tunna kappor

Under våren och hösten är en tunn kappa praktiskt och snyggt. På Newhouse hittar du Car Coats och trenchcoats i bomullstwill. Kapporna är helfodrade och är perfekta som vårkappor eller höstkappor och kan även fungera bra som en sommarkappa.

GÅ MED I NEWHOUSE KUNDKLUBB

Bli medlem idag och ta del av förmånliga erbjudanden!

LÄS MER
Copyright © 2023 Newhouse. Alla rättigheter reserverade.