Betala enkelt med Klarna | Hämta i butik 0 kr

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

Jackor

På Newhouse har vi ett stort utbud av snygga jackor för dam i olika modeller, färger och material för dig att välja bland. Köp en figursydd jacka i lättviktsmaterial att bära som övergångsjacka eller under en kappa. Till hösten och våren är en parkasjacka ett bra val, som håller dig varm och torr. Oavsett vilken jacka du väljer och till vilken årstid, så kommer du att få ett snyggt och användbart ytterplagg som passar alla olika tillfällen. Se vårt utbud av jackor och hitta den som passar dig bäst.

Quiltad jacka

Newhouse quiltade jackor är uppskattade och praktiska ytterplagg. Modellen är kortare och är fylld med värmande Thinsultafyllning, som gör att jackan är varm och samtidigt nätt. En quiltad jacka är en praktisk vår- eller höstjacka, snygg att bära som ensam jacka eller under en kappa som ett extra värmande lager. Våra quiltade jackor är feminina i sin passform, lätt figursydda.

Lång jacka

Hos Newhouse hittar du långa jackor, som går ner en bit på låret. Vår parkasjacka är ett sådant exempel, fodrad med Thinsultefyllning och gjord i ett tyg som är vind-och vattenavvisande. En fodrad jacka som är skön att bära under vår och höst. Vi har även längre jackor i ull, snygga att bära till både arbete och lite mer uppklädda tillfällen.

GÅ MED I NEWHOUSE KUNDKLUBB

Bli medlem idag och ta del av förmånliga erbjudanden!

LÄS MER
Copyright © 2023 Newhouse. Alla rättigheter reserverade.