Betala enkelt med Klarna | Hämta i butik 0 kr

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

Väskor

Upptäck vår värld av snygga väskor för dam. På Newhouse har vi allt från trendiga skinnväskor att använda i vardagen till praktiska weekendväskor som blir din följeslagare på resan. Välj mellan trendiga väskor i flera storlekar och färger och hitta den som passar din stil.

Snygga väskor för dam

Vi har väskor i en mängd olika utföranden som kan användas såväl till vardags som till fest. Alla våra väskor är tillverkade av kvalitativa material med en tidlös design för att väskorna ska kunna hålla år efter år. Vi lägger stor omsorg i varje steg av tillverkningsprocessen och väljer ut våra leverantörer med största noggrannhet för att så långt det är möjligt använda oss av närproducerade material som är framtagna under bra förhållanden.

Se vårt utbud av väskor som passar för alla tillfällen.

Axelremsväska

Axelremsväskor är kända för sin mångsidighet, stil och funktionalitet. De är bekväma och ger dig frihet samtidigt som dina saker är skyddade i väskan. Axelväskans design är en balans mellan estetik och funktionalitet. Med en mängd olika stilar, material och färger att välja bland finns det en väska som passar för just din smak. Våra axelremsväskor har en klassisk och neutral design med flera fack och fickor för att du ska kunna organisera dina tillhörigheter, från plånböcker och nycklar till smartphones och anteckningsböcker. Varför inte investera i en svart väska i tidlös design som får bli en del av din vardag?

Weekendväska

Weekendväskan är det perfekta valet för kortare resor och äventyr. Dess rymliga design, kombinerad med elegant estetik, gör den till en perfekt följeslagare på resan. Den optimala storleken gör att du smidigt kan packa ned allt du behöver för en helgresa, samtidigt som väskan enkelt kan förvaras i bagageutrymmen på exempelvis flygplan eller bussar. Våra weekendväskor för dam står emot slitage över tid och gör varje resa till en smidig och stilfull upplevelse.

Shoppingväska

En shoppingväska i läder erbjuder gott om plats för alla dina nödvändigheter. Dess storlek gör att du enkelt kan lägga i allt från dagligvaror till nyinköpta kläder eller använda den som din vardagsväska när du behöver ha lite extra mycket saker med dig. Shoppingväskor är designade för att vara både hållbara och stiliga, vilket gör dem till ett perfekt val för en rad olika situationer. Genom att investera i en högkvalitativ shoppingväska får du en mångsidig och hållbar väska som kommer att vara en trogen följeslagare i många år framöver.

Små och stora väskor för alla tillfällen

En liten väska erbjuder den perfekta balansen mellan kompakt design och praktisk funktionalitet. Trots sin lilla storlek är den smart utformad med flera fack och fickor för att förvara dina personliga tillhörigheter. En liten väska är den perfekta festväskan men passar lika bra för stadsäventyr och andra tillfällen när du inte behöver ha så mycket saker med dig. Med en liten väska får du både stil och funktionalitet, vilket gör varje utflykt enklare och roligare.

En stor väska är perfekt när du har mycket packning och kan användas som jobbväska såväl som resväska. Du får gott om förvaring för alla dina tillhörigheter och en snygg väska som passar just din stil. Med en stor väska är du alltid redo för livets alla resor.

Skinnväskor av högsta kvalitet

Newhouse är synonymt med sofistikerad elegans och oöverträffad kvalitet, vilket avspeglas i vår kollektion av skinnväskor. Varje väska är en kombination av skickligt hantverk och lyxigt materialval, framtagen för den moderna, stilmedvetna kvinnan. Den omsorgsfulla designprocessen fokuserar på detaljrikedom, funktionalitet och tidlös skönhet för att säkerställa att varje väska är lika praktisk som den är stilfull. Att investera i en skinnväska från Newhouse innebär att du skaffar en pålitlig och elegant väska som kommer att komplettera din stil i många år framöver.

Hitta en trendig väska på Newhouse

På Newhouse hittar du ett urval av trendiga väskor med både modern och tidlös design. Oavsett om du letar efter en elegant festväska, en funktionell axelremsväska eller en mångsidig weekendväska så har vi på Newhouse något som passar för varje tillfälle och stil. Med en passion för kvalitet och detaljer sätter vi en ny standard för exklusiva och trendiga väskor.

Köp väskor online på Newhouse

Köp skinnväskor för dam online här på Newhouse. Vi har kvalitativa handväskor som ger elegans till din outfit. Hos oss hittar du dessutom ett stort utbud av klassiska plagg som passar varje stilmedveten kvinna. Välj bland vackra blusar, kjolar, klänningar, accessoarer med mera och uppdatera din garderob idag.