Betala enkelt med Klarna | Hämta i butik 0 kr

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

Leverans

Leveranskostnad

Du kan hämta ditt paket gratis i våra butiker. Välj din närmsta tillgängliga butik i kassan. Vår standardleverans med Budbee Box i Sverige kostar 59 kr. Vi erbjuder även leverans med Schenker för 69 kr eller med Postnord för 89 kr. Hemleverans med Budbee Home kostar 89 kr och med Schenker 99 kr. Om du är medlem i vår kundklubb bjuder vi dig på frakten för standardleverans med Budbee Box eller Schenker. Om du inte är medlem men handlar för över 2000 kr bjuder vi dig på frakten för standardleverans med Budbee Box. Bli medlem här: https://www.newhouse.se/se/newhouse/kundklubb

Leveranstid

Leveranstiden varierar beroende på när du beställer, var du bort och vilket leveransalternativ du väljer i kassan.

Normal leveranstid för standard-och hemleverans är 2-4 vardagar efter det att vi mottagit din beställning. Under vissa tidpunkter, som högsäsong, kan leveranstiden bli något längre.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Om du inte hämtar ut ditt paket från ditt ombud skickas paketet automatiskt tillbaka till oss 14 dagar efter att det levererats. Detsamma gäller beställningar med leveransalternativ "Hämta i butik". Returkostnaden för ej uthämtade paket är 200 kr.

Om du inte har möjlighet att hämta ut ditt paket inom tidsramen kan det finnas möjlighet för vår kundtjänst att förlänga liggtiden hos postombudet. Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.