Betala enkelt med Klarna | Hämta i butik 0 kr

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

Stickade tröjor

Här hittar du fina stickade tröjor av högsta kvalitet. Vi vet att varje kvinna förtjänar att känna sig både bekväm och elegant, oavsett tillfälle. Våra stickade tröjor är designade med detta i åtanke, vilket gör dem till ett perfekt val för dig som uppskattar tidlös design och kvalitet. Varje tröja reflekterar vårt engagemang för hållbart mode och är noggrant framtagen av närproducerade material.

Snygga stickade tröjor till dam

Upptäck vårt omfattande sortiment av stickade tröjor hos Newhouse, där vi erbjuder allt från klassisk och minimalistisk design till trendiga och samtida stilar. Våra tröjor finns i en rad olika färger och passformer. Från enkel vardagskomfort till sofistikerad kontorsklädsel, våra tröjor är ett mångsidigt val som kan anpassas för alla typer av tillfällen.

Stickade tröjor av högsta kvalitet

Kvalitet står i centrum för allt vi gör på Newhouse. Våra stickade tröjor är tillverkade med omsorg och precision, och vi använder endast de bästa materialen för att garantera optimal komfort och hållbarhet. Genom att välja närproducerade och etiskt framtagna material bidrar vi till en mer hållbar modeindustri.

Låt din stickade tröja få matcha din outfit

En stickad tröja är ett fantastiskt mångsidigt plagg som kan stylas på många olika sätt för att passa olika tillfällen och stilar. Här är några exempel på hur du kan kombinera en stickad tröja för att skapa varierade outfits:

Med jeans: Kombinera en tunn stickad tröja för dam med ett par jeans för en klassisk och avslappnad look.

Med leggings: För en bekväm outfit, matcha en oversized stickad tröja med leggings. Detta är en perfekt helglook, särskilt med ett par bekväma slip-on skor eller stövlar.

Med kjol: En finstickad tröja ser fantastisk ut med en pennkjol eller en midikjol för en professionell look.

Med byxor: Kombinera tröjan med ett par mörka byxor eller chinos för en sofistikerad och polerad kontorsoutfit.

Med maxikjol: Matcha en lös stickad tröja med en flödande maxikjol för en bohemisk touch. Lägg till ett par stövlar och kanske en stor halsduk för extra stil.

Med shorts: Under övergångssäsongerna kan en stickad tröja vara snygg med ett par shorts och strumpbyxor.

Köp fina stickade tröjor online här på Newhouse

Att shoppa stickade tröjor online hos Newhouse är både smidigt och bekvämt. När du handlar hos oss kan du vara säker på att du får en tröja av högsta kvalitet som håller i många år framöver. Besök vår butik online och upptäck stickade tröjor som kombinerar mode, funktion och hållbarhet. Alltid med snabb leverans!