Betala enkelt med Klarna | Hämta i butik 0 kr

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

Skjortor & blusar

Upptäck vårt utbud av snygga blusar och skjortor för dam. Här på Newhouse har vi eleganta blusar och skjortor som passar för alla tillfällen. Alla våra kläder håller högsta kvalitet och är tillverkade av noggrant utvalda material i en tidlös design.

Fina blusar för dam

Fina blusar och skjortor är klassiska plagg som är lika bekväma som de är snygga. Vi har ett stort utbud av snygga blusar för dam i en mängd olika färger och stilar. Allt från neutrala vita blusar till mönstrade blusar som sticker ut. Våra blusar och skjortor är framtagna med tyger och material av högsta kvalitet där vi i första hand väljer närproducerade material. Vi väljer noggrant ut våra samarbetspartners för att säkerställa att våra produkter framställs under schyssta förhållanden.

Neutrala skjortor för dam

Skjortor i neutrala färger som beige, grått, vitt och svart är fundamentala delar i en välbalanserad garderob. Deras subtila nyanser ger en mångsidighet och är lätta att anpassa till olika stilar och sammanhang. En neutral skjorta i vitt eller svart kan bäras till livligare plagg och accessoarer eller kombineras med andra neutrala toner för en sofistikerad, monokrom look. Blusar i neutrala färger utstrålar professionalism och elegans och passar utmärkt för arbetsdagen. Med sin balans mellan enkelhet och klass är svarta och vita blusar ett oslagbart val för dig som värderar både funktionalitet och estetik.

Färgglada blusar för dam

Färgglada skjortor ger en omedelbar livfullhet till vilken garderob som helst. Dessa skjortor kan fungera som en central punkt i din outfit och dra blickarna till sig. Dessutom kan de lätt anpassas efter varje årstid, från ljusa pasteller på våren till djupa, rika toner på vintern. Hos oss hittar du bland annat rosa blusar, blåa blusar och gröna blusar som ger en tidlös look och en lekfullhet till din outfit. Varför inte köpa en röd jul blus för dam när vinterns festligheter närmar sig eller en härligt rosa blus för midsommarfirandet?

Mönstrade blusar för dam

Mönstrade blusar och skjortor ger dimension och karaktär till din klädstil. Deras distinkta mönster kan fungera som ett uttryck för din individuella smak, kreativitet och personlighet. Oavsett om det är ett diskret randigt mönster, livfulla blommotiv eller abstrakta tryck ger varje design sin egen unika känsla. Mönstrade skjortor är särskilt användbara för att bryta upp en annars monokrom outfit eller för att komplettera andra mönster i en noggrant samordnad look. Med sin kombination av stil, funktionalitet och uttrycksfullhet är mönstrade skjortor ett oumbärligt tillskott i varje välsorterad garderob.

Skjortor och blusar med detaljer

Ska du på fest kan du välja en blus med snygga detaljer som sticker ut. Volang vid axlarna eller krås vid kragen livar upp varje blus och ger genast en festligare känsla, oavsett om du kombinerar blusen med byxor eller kjol. Bär gärna ett par högklackade skor till din outfit för att tillföra ytterligare lite elegans.

Snygga blusar för dam som passar till allt

Skjortor och blusar är det ultimata basplagget i många garderober, tack vare deras tidlösa estetik och oändliga anpassningsförmåga. Deras enkla men eleganta design gör att de smidigt kan kombineras med allt från jeans för en avslappnad helglook till skräddarsydda byxor för en professionell stil. Dessa plagg kan också sättas ihop med en mängd olika kjolar, från härliga minikjolar till sofistikerade stickade kjolar. För att inte nämna hur de kan förvandlas ytterligare med rätt accessoarer; en enkel skjorta kan lyftas med ett vackert halsband eller en elegant scarf. Oavsett tillfälle är skjortor och blusar den perfekta grunden för att skapa en mängd olika outfits.

Köp skjortor och blusar online på Newhouse

När du köper skjortor och blusar online på Newhouse investerar du i kvalitet, stil och komfort. Vi erbjuder en samlad kollektion av plagg som har designats med precision, omsorg och ett öga för detaljer. Varje skjorta och blus från Newhouse utstrålar en tidlös elegans, perfekt för den moderna kvinnan som uppskattar både klassiska och samtida influenser.

Att shoppa online här på Newhouse är enkelt och bekvämt. Bläddra igenom vårt sortiment och välj de plagg som matchar din personliga stil. Vi har allt för den klassiska kvinnan.