Fri frakt för alla kundklubbsmedlemmar | Ansök längst ner på sidan
Resurs 1

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

  • Hem
  • Köpvillkor

Köpvillkor

Allmänt

Dessa användarvillkor är tillämpliga på de beställningar och de köp som du gör via Newhouse webbshop, som finns tillgänglig på www.newhouse.se och samtliga undersidor till denna webbplats. Genom att beställa från webbshopen accepterar du att villkoren gäller mellan dig och Newhouse (Fourshops AB). Webbplatsen drivs av Fourshops AB med registrerat säte i Borås‚ (org.nr: 556637-6363) (momsregistreringsnummer: SE556637636301).

Din beställning utgör en begäran om att köpa en eller flera produkter från Newhouse. När du lagt din beställning får du ett e-postmeddelande där Newhouse bekräftar att vi tagit emot din beställning. Denna bekräftelse innebär inte att din beställning har accepterats. Samtliga beställningar måste godkännas av Newhouse och i mån av tillgång av varan. Newhouse kommer att skicka ett e-postmeddelande som bekräftar att produkten har skickats till dig. Avtalet mellan dig och Newhouse sluts när Newhouse skickar leveransinformationen.

Du måste vara minst 18 år gammal för att göra beställningar och handla på newhouse.se samt bosatt i Sverige.

Newhouse reserverar sig för eventuella slutförsäljningar, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida. Newhouse reserverar sig även för att viss produktinformation inte är komplett.

Om Newhouse inte kan fastställa din bostadsadress blir inte din beställning giltig. Newhouse förbehåller sig även rätten att i enskilda fall neka beställning.

Newhouse strävar efter att återgivningen av produkterna på webbplatsen ska vara så nära verkligheten som möjligt. Newhouse kan dock inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende, t.ex. kan Newhouse inte garantera att de proportioner och färger som visas på webbplatsen exakt återger plaggen har i verkligheten. Hur färgerna återges beror t.ex. på din skärm, ditt grafikkort och inställningar i din dator.

Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Newhouse förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Priser

Priserna på webbplatsen är angivna i svenska kronor inklusive moms. Priserna anges exklusive frakt- och betalningsavgifter.

Webbplatsen innehåller ett stort antal produkter och det är alltid möjligt att vissa produkter, trots Newhouse ansträngningar, kan vara felaktigt prissatta. Newhouse kontrollerar priserna som en del av sändningsrutinen till dig. Om en vara skulle visa sig ha ett lägre pris än det som angetts på webbplatsen får du naturligtvis köpa produkten till det korrekta priset. Om en produkt skulle visa sig ha ett högre pris än det pris som angetts på webbplatsen kommer Newhouse antingen att kontakta dig eller neka din beställning och meddela dig om detta.

Vänligen notera att eventuella erbjudanden och rabatter endast gäller på produkter till ordinarie pris. Rabatterade varor finns tillgängliga så länge som kampanj pågår och lagret räcker.

Betalning

I kassan kan du välja mellan följande betalsätt: faktura, direktbetalning, kortbetalning eller delbetalning. Allt hanteras av Klarna.

Faktura – Välj mellan att betala inom 14 dagar, i slutet av månaden eller genom månadsfaktura där alla framtida köp samlas.

Direktbetalning – Betala från ditt bankkonto, med kortbetalning eller genom banköverföring.

Delbetalning – Samla alla köp på en kontofaktura och välj mellan att betala i slutet av nästa månad eller att delbetala.

Klicka här för att se Klarnas villkor.

Leverans och frakt

Newhouse tar emot och levererar alla beställningar i den ordning som de kommer in till oss. Din order levereras med Schenker PrivPak eller DHL till ditt närmaste ombud eller som hemleverans.

Normalt får du dina varor mellan 1-3 arbetsdagar efter det att vi fått din beställning. Under vissa tidpunkter, som högsäsong, kan leveransen dröja lite längre.

Om en vara är slut eller levereras senare meddelas du om detta via e-post.

Vi levererar för tillfället bara till kunder i Sverige.

Standardleverans kostar 59 kr, hemleverans 99 kr. Handlar du för över 1500 kr bjuder vi dig på frakten för standardleverans.

Transportskador

Alla försändelser som skickas från Newhouse till dig är försäkrade av Newhouse. Om du upptäcker en skada på paketet innan du öppnar det - kontakta vår kundtjänst omgående.

Outlösta paket

Om en beställning inte hämtas ut, eller kvitteras ut, i tid eller om en försändelse kommer till Newhouse i retur på grund av att felaktig adress har angivits, debiterar vi 200 SEK som ersättning för frakt, hantering och andra omkostnader.

Öppet köp och bytesrätt

På newhouse.se erbjuds alla kunder öppet köp och bytesrätt 14 dagar efter du har tagit emot ditt paket.

Retur & reklamation

Vid köp via Newhouse.se

Newhouse har gått över till digitala returer för att kunna skapa en mer effektiv returhantering. I din orderbekräftelse finns din returlänk, som tar dig till en sida där du enkel väljer vad du vill returnera och varför. Om du inte har returlänken kan du även gå till www.newhouse.se/retur och ange ditt ordernummer samt din e-postadress.

När du har registrerat din retur vi länken så behöver du bara packa ner varorna du har registrerat och förslut paketet. Vi ber dig att returnera varan i samma skick som du fick den. Vik plagget och lägg tillbaka det i originalpåsen, bifoga galge om det medföljde vid leveransen, knäpp knappar och stäng dragkedjor. Rolla gärna plagget om det har fastnat hår eller dylikt vid provning. Använd returetiketten som följde med i leveransen och lämna in paketet till närmsta Schenker ombud. Vi debiterar returer med 59 kr som ersättning för fraktkostnader. Endast varor på ordinarie pris får returneras i butik.

När du köpt en produkt får du naturligtvis prova den först men varan måste komma tillbaka oanvänd och i sin originalförpackning. Det kan ta några dagar från att du har skickat ditt byte eller retur tills du får din nya vara eller får pengarna tillbaka.

Om det är fel på varan har du möjlighet att reklamera den. Om varan är använd måste den tvättas innan den reklameras. Reklamationsrätten gäller i 3 år. Kontakta vår kundtjänst så snart du upptäcker felet. I första hand undersöker vi om det är möjligt att reparera felet på varan, om det inte är möjligt ersätts varan mot en ny likvärdig vara. Om vi inte kan ersätta varan eller avhjälpa felet får du pengarna tillbaka.

Alla varor som returneras måste vara packade i påse eller kartong. För varor köpta med nedsatt pris gäller samma villkor som vid ordinarie pris.

Ytterligare information kan du få från vår kundtjänst, 033-179390 eller order@newhouse.se

Vid eventuell tvist hänvisar Newhouse till Allmänna Reklamationsnämnden och Newhouse följer alltid deras rekommendationer.

Vid köp via en partner, tex en marknadsplats

Köp som inte skett genom newhouse.se ska retuneras via ursprungliga inköpställe. Tex om du gjort ditt köp via Afound.se ska returen hanteras via Afound.se.

Force Majeure

Fourshops AB är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighetsåtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc., onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Länkar

Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte står under Newhouse kontroll. Newhouse ansvarar inte för integritetsskydd eller innehåll på dessa webbplatser utan tillhandahåller länkarna för att underlätta för våra besökare att hitta mer information inom specifika områden.

Immateriella rättigheter

Innehållet på webbplatsen är skyddat av upphovsrätt som tillhör Newhouse. Samtliga varumärken är registrerade varumärken. Fotografier på webbplatsen får inte kopieras.

Kontakta oss

Dina åsikter är mycket värdefulla för oss på Newhouse. Därför vill vi att du kontaktar oss om du har synpunkter eller ytterligare frågor kring beställningar, leveranser, produkter eller om något problem uppstår.

Personlig service får du vardagar från 08.00-16.00

Telefon: 033-17 93 90

Du kan också kontakta oss på order@newhouse.se

Group 7.11Created using Figma

Följ oss

Copyright © 2021 Newhouse. Alla rättigheter reserverade.

Powered by Jetshop