FÖRLÄNGd returrätt T O M 4/1 2024 | Beställ senast 18 dec för leverans innan jul

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

Stickat

På Newhouse älskar vi stickat och vi har ett stort utbud av stickade tröjor, koftor och mössor. Du hittar såväl finstickade som grovstickade plagg i material som bomull, lammull och kashmir. Upptäck vårt utbud av stickade plagg och hitta det som passar dig och din stil bäst.

Stickade tröjor för dam

På Newhouse har vi ett brett urval av stickade plagg för dam i olika modeller, färger och material för dig att välja mellan. Köp en fin stickad tröja som passar till vardags, en tunn stickad kofta som passar under sommarens kalla kvällar eller en klassisk slipover som passar perfekt att bära på kontoret.

Se vårt utbud av stickade plagg och hitta den som passar dig och din stil bäst.

Stickade plagg i olika material

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av stickade plagg i olika material och modeller, så att du kan hitta den perfekta tröjan, koftan eller slipovern som passar din personliga stil och preferenser. Vårt sortiment omfattar allt från finstickade tröjor och koftor i mjuk bomull till grovstickade plagg i värmande lammull och kashmir.

Klassiska stickade plagg för varje kvinna

Oavsett vilken stil eller preferens du har, kommer du att hitta någonting som passar just dig inom vår kategori stickat. Vi erbjuder en bred variation av högkvalitativa stickade plagg i olika material och modeller. Vi är stolta över att lägga en stor vikt vid passform och design, vilket också återspeglas i vårt sortiment av både mönstrade och enfärgade plagg. Särskilt populära är våra randiga, kabelstickade och klassiska enfärgade tröjor.

Vi förstår vikten av att ha en bekväm och välpassande tröja i garderoben, därför är vårt utbud tillverkat med högsta kvalité i åtanke. Beroende på ditt syfte och stil, kan du välja mellan material som bomull, fin och grovstickad lammull och lyxigt mjuk kashmir. Vi har också ett stort antal modeller för att din tröja ska passa just dig och dina behov. Välkommen in och upptäck alla våra snygga och varma stickade plagg - vi hoppas att du hittar din favorit!

67 produkter visas

GÅ MED I NEWHOUSE KUNDKLUBB

Bli medlem idag och ta del av förmånliga erbjudanden!

LÄS MER
Copyright © 2023 Newhouse. Alla rättigheter reserverade.