Fri frakt t o m 31 oktober 2021
Resurs 1

Dina favoriter

Lägg till en favorit genom att klicka på hjärtat vid produkten

  • Hem
  • SHOP
  • Paletå Coat

Paletå Coat

3 499,00 kr

Klassisk kappa i ull-och kashmir med krage och slag. Välsittande passform med slanka, rena linjer. Kappan har krage och slag, två fickor med ficklock och stängs med tre Corozoknappar. Insidan är fint arbetad med väl valt foder, avvikande piping och prickstickning. En välgjord och klassisk kappa att använda i många år framöver.

Färg: Brungrön
Size:
  • Fri frakt t o m 31 oktober 2021
  • Hemleverans 99 kr
  • Leveranstid 1-3 arbetsdagar

Produktbeskrivning+

Få plagg är så förknippade med Newhouse som just paletån - denna klassiska rock med anor ifrån 1800-talet. Uttrycket och detaljerna är klassiska och välproportionerade och plaggets skärningar skapar en välsittande passform med en stark axel och slanka rena linjer. Kappan har krage och slag, två fickor med ficklock och stängs med tre Corozoknappar. Insidan är fint arbetad med väl valt foder, avvikande piping och prickstickning. En välgjord och klassisk kappa att använda i många år framöver.

Newhouse klassiska kappor skräddas i en ull-och kashmirblandning ifrån Italien. Passformen är framtagen i Newhouse sömnadsateljé i Borås. Produktion av kapporna sker i Polen, hos en leverantör som Newhouse har en över 20 år lång relation med.

Alma är 176 cm lång och bär storlek 36.

Art. no: 214-789-1004_770

Material+

75% ull, 20% polyamid, 5% kashmir

Ej vattentvätt. Klormedel får ej användas. Får ej torktumlas. Svalt strykjärn. Endast kemtvätt med perkloretylenen.

Du kanske också gillar

Group 7.11Created using Figma

Följ oss

Copyright © 2021 Newhouse. Alla rättigheter reserverade.

Powered by Jetshop